Klanten

Een wederzijds vertrouwen

De frequente contacten met de vele Europese en Amerikaanse producenten die door de jaren geselecteerd werden op basis van hun competentie en ernst, hebben het mogelijk gemaakt een groot wederzijds vertrouwen te bouwen tussen het bedrijf HUBLET en haar klanten.

Onze klanten behoren tot de beste vakmensen in de tweede verwerking van hout. We maken het een erezaak om hun behoeften steeds te begrijpen en hen dus de meest voordelige oplossing op gebied van kwaliteit en prijs aan te bieden.

Belangrijke sectoren
van onze klanten

Parket fabrikanten

Industrieel parket- of familiefabrikant, massief parket of bewerkt parket, wij bieden u een indrukwekkende voorraad eiken, 27 mm vaste breedtes.

Houtindustrie

Industriëlen van de tweede transformatie, u bent op zoek naar hoogwaardig eikenhoutvoorraad voor uw panelen, collages en industriële projecten.

Handelaren

Houthandelaars op zoek naar beschikbaarheid van eiken om aan specifieke verzoeken te voldoen, wij helpen en adviseren u om uw projecten het best te beantwoorden.

Ambachtslieden of MKB, u vindt 27, 41, 52, 65 mm eikenhout voor uw meubelprojecten, keuken- en interieurontwerpen.

Tonnenmakers

Luchtdroge voorraad hout voor fabricatie van wijnproducten. Oorsprong Frankrijk of Oekraïne.

We reageren snel en precies op de specifieke wensen van onze klanten en bieden een gevarieerde keus afmetingen en kwaliteiten tegen aantrekkelijke prijzen.

U hoort niet bij één van deze sectoren ? We werken ook met andere categorieën klanten.

Let's talk

Wij verzenden in Europa
en in de wereld

Hublet - Spécialiste européen en avivés chêne 27 mm - Fournisseur de bois de chêne

Leveringen gebeuren in 25 T opleggers ofwel in 40" containers. We leveren rechtstreeks vanuit ons magazijn. We kunnen overal binnen 48 tot 72 uur, per wegtransport in Europa leveren.